Zaalverhuur

Zaalverhuur i.v.m de 1,5 meter regel in overleg

Bedrijven – Vergaderingen-Workshop-Teambuilding

Op onze unieke locatie hebben we voor bijeenkomsten van uw onderneming een mooie zaal beschikbaar waar plaats is voor maximaal 35 personen. U kunt beschikken over een beamer met groot scherm, microfoon en een flip-over.

De koffie/thee en frisdrank verzorgen we op locatie. Daarnaast kunt u in overleg met de catering van project Midden Groningen een lunch of een warme maaltijd geserveerd krijgen.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Door gebruik te maken van de mogelijkheden op onze locatie ondersteunt u tevens ons project waar mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt de kans krijgen zich te ontplooien.

Uw medewerkers zijn op onze locatie echt even in een andere omgeving en kunnen in de pauze van de natuurtuin en de kinderboerderij genieten. Buiten is ook een terras waar u gebruik van kunt maken.

Particulieren Verjaardag-familiedag-reünie

Hoe speciaal is het wanneer u mensen uitnodigt die verrast worden door onze unieke locatie. Voor jong en oud is er de mogelijkheid lekker van de mooie omgeving te genieten of van de dieren op de kinderboerderij. Bij mooi weer kan u op ons terras met u gasten genieten van het zonnetje. Wij doen ons best om al u wensen voor deze speciale momenten te verzorgen. Hierbij krijgen we assistentie van ons eigen Horeca-Catering-project Midden Groningen. Een professionele kok overlegt met u wat u uw gasten wilt aanbieden, zoals een lunch, lekkere hapjes of een diner/bbq.

Kortom in overleg is er veel mogelijk.

Wilt u meer weten informeer dan naar de mogelijkheden door ons te bellen 0598-323040 of te mailen naar info@nme-hs.nl