Activiteiten

Iedere woensdagmiddag organiseren wij een leuke middag voor jong en oud. Ons team heeft zich ingezet om er een afwisselend en leerzaam programma van te maken, waarbij natuurbeleving een belangrijke plaats inneemt.

Op alle dagen kunnen de kinderen om half vier helpen bij het voeren van de dieren. Op de kinderboerderij liggen over allerlei dieren opdrachten waar de kinderen zelfstandig mee aan de slag kunnen.

Verder is er nog een stoer piratenpad door de natuurtuin, kun je gewoon lekker rond lopen en genieten van alle schoonheid die onze tuinen te bieden hebben, is er genoeg gelegenheid voor natuurfotografen of andere creatievelingen om mooie foto’s te maken.

Woensdagmiddag

Iedere woensdagmiddag organiseren wij een leuke middag voor jong en oud. Ons team heeft zich ingezet om er een afwisselend en leerzaam programma van te maken, waarbij natuurbeleving een belangrijke plaats inneemt.

De kosten voor deze middag bedragen €2- per kind, tenzij anders aangegeven. Dit bedrag is voor alle materialen die deze middag beschikbaar zijn en een glaasje ranja. De jeugdactiviteit vindt elke woensdag plaats van 14:15 – 15:45 uur.

Evenementen

Naast de educatieve lessen voor de basisscholen is er ook voor de ‘gewone’ bezoeker altijd wel wat te doen. Regelmatig organiseren wij leuke activiteiten voor jong en oud. Zo zijn er elke woensdagmiddag jeugdactiviteiten. Maar soms wordt er in weekend of op een doordeweekse dag ook iets georganiseerd voor volwassenen en/of jeugd.

Ieder jaar organiseren wij een aantal jaarlijks terugkerende activiteiten waar veel bezoekers op af komen.

1e paasdag – Paasfestiviteiten

1e zondag van juni – Schaapscheerdag

Eind oktober – Halloween

Houd onze website goed in de gaten voor de juiste data van deze activiteiten.

Agenda

Bel, mail of komt langs voor het actuele overzicht!

NME Hoogezand
Burgemeester van Royenstraat West 11a
9602 CR Hoogezand
0598 - 323 040 
nme-kinderboerderij@werkpro.nl 

Volg ons:

Openingstijden:
ma:  08.30 - 16.00 uur
di:    08.30 - 16.00 uur
wo:  08.30 - 16.00 uur
do:   08:30 - 16.00 uur
vr:    08:30 - 16.00 uur
za:   13.30 - 16:00 uur
zo:   13:30 - 16:00 uur

Horeca: vrijdag, zaterdag en zondag is de horeca gesloten.

Onderdeel van