NME centrum

Het Natuur- en Milieu Educatie Hoogezand is meer dan alleen maar een educatief centrum, natuurtuin of kinderboerderij. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een bezoekerscentrum, waar met name kinderen naar hartenlust kennis kunnen maken met de natuur. Natuurlijk geldt dit ook voor de volwassenen. Maar wie zijn wij nu eigenlijk en wat doen wij nu precies.

Inmiddels bestaat het NME ruim 10 jaar en is zij volledig ingebed in de gemeente Midden-Groningen, een recreatievetrekpleister voor alle inwoners en bezoekers uit de omgeving op een schitterende locatie met educatieve doeleinden.

Je kunt hier al dan niet samen met je kinderen spelenderwijs leren, kijken, voelen, ruiken en proeven aan een tal van facetten
van de natuur.

Ook scholen maken gebruik van onze lesprogramma’s, buiten in onze tuinen en op kinderboerderij en binnen in ons ecologisch gebouw met lesruimte en verschillende tentoonstellingen.

Naast het educatieve karakter op het gebied van flora en fauna biedt het NME werkervaring aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons kun je werkervaring op doen op de gebieden van tuinonderhoud, kinderboerderij, horeca en schoonmaak. Dit gebeurt in samenwerking met stichting WerkPro en het Bedrijf voor Werk, Re-integratie en Inkomen (BWRI).

Bij het NME kun je o.a. aan de slag als tuinmedewerker, dierverzorger, horeca/schoonmaak-medewerker of jeugdactiviteitenbegeleider.

Ik nodig je uit om ons te bezoeken, te genieten en te laten voorlichten door onze enthousiaste medewerkers.

Werken bij NME

In Hoogezand heeft WerkPro twee maatschappelijk projecten bestaande uit WIJKoken (Horeca/Catering, Gorecht-West) en het Natuur-Milieu-Educatiecentrum (Kinderboerderij, Gorechtpark).

Naast diverse activiteiten bieden wij mensen via verschillende trajecten een (tijdelijke) werkplek waarbij wordt gekeken naar
de interesse en de kracht van de medewerker en de daarbij passende werkzaamheden.

Het NME kun je o.a. aan de slag als tuinmedewerker, dierverzorger, horeca/schoonmaak-medewerker of jeugdactiviteitenbegeleider.

Benieuwd naar onze werkplekken of wil je graag aan de slag bij
NME? Neem een kijkje bij onze werkplekken, kom langs of bel
naar 0598-323040

NME Hoogezand
Burgemeester van Royenstraat West 11a
9602 CR Hoogezand
0598 - 323 040 
nme-kinderboerderij@werkpro.nl 

Volg ons:

Openingstijden:
ma:  08.30 - 16.00 uur
di:    08.30 - 16.00 uur
wo:  08.30 - 16.00 uur
do:   08:30 - 16.00 uur
vr:    08:30 - 16.00 uur
za:   13.30 - 16:00 uur
zo:   13:30 - 16:00 uur

Horeca: vrijdag, zaterdag en zondag is de horeca gesloten.

Onderdeel van