Vrijdag 1 november Halloween tocht

Vrijdag 1 november vanaf 18.30 tot 20.30 uur organiseren we weer een Halloweenfeest. Een groot team van medewerkers onder leiding van de bevlogen en inspirerende leiding van Yvonne Jager zijn ruim een maand vooraf aan het feest druk met het bedenken en de uitvoering van dit feest. Inmiddels doen we dit al enige jaren en neemt de kwaliteit ook met de jaren toe. De ervaring en de spullen zetten we ieder jaar weer in. We krijgen gelukkig ook extra hulp van de Soos en vrijwilligers die in het verleden bij ons hebben gewerkt. Voor het professioneel schminken zet Rudy Hermans zich ieder jaar in. Door de inspanning van bij elkaar zo’n 40 vrijwilligers is het genieten voor het grote aantal bezoekers.

We proberen er rekening mee te houden dat het voor de kinderen niet te eng is. Maar het is natuurlijk ook de bedoeling dat de wat ouderen het spannend genoeg vinden. We raden ouders met kleine kinderen dan ook aan de kinderen goed voor te berijden dat het wel echt lijkt maar niet echt is. Het is ook leuk wanneer er zoveel mogelijk bezoekers verkleed zijn.

Om ook dit jaar alles uit de kast te kunnen trekken vragen wij een entreeprijs van €2,- pp. Opgave van tevoren is niet nodig.

Na afloop is er de mogelijkheid om een lekkere versnapering met iets te drinken uit onze kraam te bestellen. Al enige tijd beschikken we over de mogelijkheid om te pinnen.

Laat een bericht achter