Vrijwilliger dierenweides gezocht

De kinderboerderij in het Gorecht park verzorgt ook een dierenweide in de Parkstaat in Sappemeer en op de van Heemskerk straat in Hoogezand. Twee prachtige lokaties met dieren die iedere dag verzorgd moeten worden.

Dankzij de grote inzet van onze huidige vrijwilliger zijn de dieren en de lokatie in prima staat. Nu heeft hij aangeven dat hij graag zijn taken wil overdragen aan nieuwe vrijwilligers.

Je kunt er op rekenen dat hij er veel plezier aan heeft om je in te werken. We zijn dan ook op zoek naar mensen die hart voor dieren hebben en er plezier aan hebben om zelfstandig, in overleg en met ondersteuning van de dierverzorgers van de kinderboerderij, deze taak op zich te nemen.

Wil je meer weten neem dan vrijblijvend contact op met de NME/kinderboerderij.

Tel.0598-323040 of b.struyk@werkpro.nl.

Laat een bericht achter