Stormschade op de kinderboerderij

Voor wie vandaag buiten is geweest zal het niet gemist hebben. Het was noodweer.

Voor de tweede keer in drie maand tijd. Waar afgelopen Oktober diverse bomen om vielen die onze hekken in de tuin en de hertenweide beschadigde, gebeurde dit vandaag rond het middaguur, op de kinderboerderij.

De schapen, geiten en varkens zijn snel in veiligheid naar binnen gebracht. En het pluimvee dan? Zij zitten nog steeds opgehokt in verband met de vogelgriep..

De gemeente kwam snel in actie om de omgevallen bomen weg te halen, en om het hek weer dicht te maken.. Zo rond vier uur mochten de dieren weer naar buiten, en mochten zij, weliswaar een half uur later, genieten van hun avondmaaltje.

Laat een bericht achter

Een gedachte over “Stormschade op de kinderboerderij”