Ieder jaar organiseren wij een aantal jaarlijks terugkerende activiteiten waar veel bezoekers op af komen.

  • 1e paasdag - Paasfestiviteiten.
  • 1e zondag van juni - Schaapscheerdag.
  • Eind oktober - Halloween.

Houd onze website goed in de gaten voor de juiste data van deze activiteiten. 

Bij deze willen we iedereen graag op de hoogte brengen van onze nieuwe opzet van de woensdagmiddag activiteiten bij de NME/kinderboerderij Woensdag 22 februari zijn we gestart met een inloopmiddag van 14:00 tot 16:00 uur. Iedereen, dus alle leeftijden, zijn welkom.

Wat gaan we doen? Het doel is met elkaar er leuke middagen van te maken. Wat betekent dat? Dat jullie gezellig langs kunnen komen voor een kopje koffie/thee tegen een gereduceerde prijs van €0,75. Voor de kinderen is er ranja voor €0,25. Er kan net als voorheen iets leuks of moois worden gemaakt door de kinderen tegen een vergoeding van €0,50 per kind. Verder kunnen jullie met elkaar spelletjes doen en/of een bezoek brengen aan de kinderboerderij. De begeleidsters van de jeugdactiviteiten zijn nu gastvrouwen die op verzoek meegaan om een rondleiding te geven op de kinderboerderij of met een activiteit in de tuin. In overleg met jullie is er veel mogelijk. Het is de bedoeling dat we het samen gaan doen, zodat we allen verantwoordelijk zijn voor een goed en gezellig verloop van de middag. Iedereen is welkom en kan op een eigen moment aansluiten en je kan ook je eigen ideeen inbrengen

Komt allen deze woensdagmiddag naar het NME/kinderboerderij. Breng je buurvrouw, oma, opa, neefje, nichtje, vaders moeders enz. mee.

Regiokrant inloopmiddag

                                 

Naast de educatieve lessen voor de basisscholen is er ook voor de 'gewone' bezoeker altijd wel wat te doen. Regelmatig organiseren wij leuke activiteiten voor jong en oud. Zo zijn er elke woensdagmiddag jeugdactiviteiten. Maar soms wordt er in weekend of op een doordeweekse dag ook iets georganiseerd voor volwassenen en/of jeugd. En natuurlijk hebben wij onze vaste activiteiten, zoals de paasfestiviteiten en het zeer bekende schaapscheerdag.

Subcategorieƫn